ZEMPLÉN TŰZVÉDELEM - Tűzvédelmi szolgáltatások - www.ztker.hu

Rólunk

A Zemplén-Tűzkerék Kft 1991-ben alakult, 1998-tól Kft.-ként működik.

Cégünk tűzvédelmi tevékenységet folytat: tűzoltó készülékek és tűzivíz szerelvények forgalmazásával és ezek karbantartásával, valamint tűz-és munkavédelmi táblák kereskedelmével foglalkozunk, mellyel egyedülálló szolgáltatást látunk el a térségben.

Az alkalmazott folyamatok, vevői igények és elsősorban a tűzoltó készülékek karbantartására vonatkozó BM rendelet alapján - miszerint ezt a tevékenységet 2006. 01. 01.-tõl csak tanúsított irányítási rendszerrel rendelkező cég végezheti - döntött úgy a társaság vezetése, hogy bevezeti, működteti és tanúsítatja az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerét.

Tűzoltókészülék javító műhelyünk felszereltsége megfelel a OTSZ és a 2/2002. BM rendelet ide vonatkozó előírásainak. Műhelyünk nagy hatékonyságú zárt rendszerű berendezésekkel – portöltő- ürítő, gáztöltő- lefejtő – van felszerelve, melyek eleget tesznek a gyártói, az OKF és szabványelőírások valamint a TMBF, ANTSZ és a környezetvédelmi előírásoknak.

A tevékenység naprakész végrehajtásához külön szervizautóval rendelkezünk, mely az ügyfelek időbeni gyors és pontos kiszolgálását segíti elő.

Működési területünk főként Sárospatak és Sátoraljaújhely valamint környéke, de ügyfélkörünket bővítik a Bodrogköz és Hegyköz településeiről, valamint Borsod megye egész területéről visszajáró vevők, cégek.

Fontos számunkra vevőink megelégedése szolgáltatásaink folyamatos bővítése, kiváló színvonal és megfelelőárak mellett. Folyamatosan bővülõ raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Második profilunk a gépjármű gumiabroncs kereskedelem, mely mellett még ezek szakszerű javítását és szerelését végezzük. Gumiabroncs webáruházunk megtekintéséhez kattintson ide!